TFF Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara'da bir otelde delegeler, divan kurulu başkanı Mehmet Büyükekşi, yardımcılar Berna Gözbaşı, Arif Ölmez, Hasan Gökçe’nin katılımıyla başladı. Toplantıya Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 
TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF yayın haklarının, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig kulüplerinin de rızası alınarak kurulacak bir Süper Lig A.Ş.'ye devredilmesinin düşünülebileceğini söyledi. 
Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ise Fenerbahçe olarak yayıncı ile olan ilişkiler ve yaşananlar itibari ile genel kurulda ibra konusunda çekimser davranacaklarını belirtti. 
“Biz TFF'nin idare etmesini değil, Türk futbolunu yönetmesini istiyoruz” diyen Galatasaray Başkanı Burak Elmas da “Kronikleşmiş tüm problemleri, bahis gelirleri problemlerini, yayıncı kuruluş problemini, vergi problemini, kurullardaki adalet problemini hakemlerle ilgili problemleri halletmezsek yeni birçok kaos sezonuna daha gireriz” dedi. 
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yayıncı kuruluşlarla ihaleyi yapan kulüplerin bir araya geldiği bir anonim şirket kurmayı düşündüklerini aktardı. 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Yayıncı kuruluşla yaşanan sıkıntıların çok büyük bir bölümünün de bizden kaynaklandığı şeklinde bir algı oluştu. Tarlada çalışan biz, ürünümüzü pazarlayan siz. Bir kereye mahsus indirim yapılmış olabilir, sonuna kadar da böyle gideceği anlamının çıkmadığını da ifade ettik” diye konuştu.
Özdemir, Ali Koç’un yapmış olduğu açıklamalara cevap vererek, "Yayıncı kuruluşla yaptığımız bu mücadeleyi kendi işim için yapmadım. 71 yaşındayım. Verdiğimiz mesai, çektiğimiz sıkıntıyı anlatamam" dedi. Toplantı bugün de devam edecek. – Haber Merkezi