Alanyaspor, Süper Lig'in 42'nci haftasında, sezonun son maçında yarın deplasmanda yarın  MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Ankara'da Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maç saat 18.00'de başlayacak.
Sezonun son maçını kazanmak isteyen Alanyaspor, geçen hafta Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyet ile Süper Lig'e veda eden MKE Ankaragücüne karşı puan arayacak. Ligde hedefleri arasında yer alan 5'incilik ve Avrupa şansını evinde BB Erzurumspor'a 3-2 kaybeden Alanyaspor, bu maçı kazanarak 7'nci sıradaki yerini korumak istiyor.
Aytemiz Alanyaspor bu gün Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesislerinde.Antrenman öncesi, 28 yaşına giren oyuncusu Siopis için doğum günü kutlaması yapıldı. Siopis'e yaş günü pastasını Tzavellas ile birlikte keserek Siopis'e ikram etti. Takım kutlamanın ardında Teknik Direktör Çağdaş Atan nezaretinde yapılan antrenmana ısınma çalışmaları ile başladı,antrenman gruplar halinde yapılan taktikçalışmasıyla sona erdi. Aytemiz Alanyaspor'da sakat olan Salih Uçan, Babacar, Ahmet Gülay ve Cezalı olan Moubandje takımda yer almıyacakları belirtildi.
Aytemiz Alanyaspor yarın karşılaşacağı MKE Ankaragücü maçı için bu gün saat:21:15'de Antalya Havalimanı'ndan Ankara'ya hareket edecekler.(MEHMET AL)