Antalya Süper Amatör Ligi (SAL) 2. Grup’ta 14 maçta 14 galibiyet alarak 42 puanla sezonu lider tamamlayan Mia İnvest Mahmutlarspor, kaydettiği 72 gole karşılık kalesinde sadece 6 gol gördü. Normal sezonu tamamlayan Mahmutlarspor, bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için play-off maçlarına çıkacak. Play-Off Grubu’nda Döşemealtı, Belediyespor, Kınıkspor ve Kunduspor ile karşılaşacak olan Mahmutlarspor, Play Off Grubu tanıtımı yapıldı. 
 

Alanyaspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı Alanyaspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı


BAĞIŞLAR: DIŞARIDAN BAKILINCA KOLAY GÖZÜKEBİLİR
Alanya Belediyesi Mahmutlar İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirilen lansmana Mahmutlarspor Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar, Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, Mia İnvest Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer, Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan, takımın antrenörleri ve futbolcuları katıldı. 
Kulüp Başkanı Bağışlar, 14’te 14 yaparak grubu lider bitiren ve 66 averajla rekor kıran takıma destek veren herkese teşekkür ederek “Dışarıdan bakıldığı zaman tabii ki bazı şeyler kolay gözükebilir. Fakat inanın gün geldi yirmi dört saat bu işlerle ilgilenmek zorunda kaldık. Tüm ekibimiz takdire şayan çalışmalara imza attı” dedi. 
 


“BU TAKIM BU KUPAYI ALACAK İNŞALLAH”
Amatörün spor kulüplerinin resmi olarak hiçbir gelirinin olmadığına vurgu yapan Bağışlar, aksine giderlerinin çok fazla olduğuna değindi. Bu nedenle sponsorları çok önemsediklerini dile getiren Bağışlar, Mia İnvest Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer’e teşekkür ederek diğer firmalara da çağrıda bulundu. Bağışlar, takıma olan güvenine vurgu yaparak “Şu arkada gördüğünüz takım bu kupayı alacak inşallah” diyerek iş insanlarından destek istedi. 
 


“MAHMUTLARSPOR BİR MARKA HALİNE GELDİ”
Mahmutlarspor Yönetim Kurulu olarak futbolcuların barınması, yemesi, içmesi, transfer ücretleri, yol ve resmi giderler gibi harcamalarda 6 aydır 2 milyon 9 yüz bin TL harcadıklarına değinen Bağışlar, “Futbolcu kardeşlerim de bunun karşılığını bize başarı olarak verdi. Mahmutlarspor bir marka haline gelmiştir. Bu markayı güçlendirmek için de herkesin görev ve sorumluluğu vardır. Özellikle Mahmutlar'daki iş insanlarımızdan şunu bekliyoruz; gelin, hep birlikte bu yolculuğa dahil olun. Bu mutluluğu siz de paylaşın. Hep birlikte bu yolculuğa devam edelim” diye konuştu. 
MUHTAR TOP: HERKES MADDİ, MANEVİ DESTEK VERSİN 
Bağışlar, konuşmasının ardından takıma yeni transfer olan oyuncularla imza töreni düzenleyip gol kralı olan Mustafa Yıldız’ı tebrik etti. Bağışlar’ın ardından Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, başarılarından dolayı takımı tebrik ederek destek veren herkese teşekkür etti. Muhtar Top, “Ben Mahmutlar'daki yatırımcılarımızı, Mahmutlarspor'a sahip çıkmaya davet ediyorum. Herkes maddi, manevi destek versin. Mahmutlarspor’umuzu üst lige çıkaralım” dedi. 
İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ise takıma play-off maçlarında başarılar dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.  Amatör spor kulüplerinin hem yerel ölçekte hem de merkezi yönetimler tarafından desteklenmesini önemine vurgu yapan Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan da bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.