Mahmutlarspor Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar ve yönetim kurulu tarafından kulübün spor merkezinde düzenlenen tanıtım lansmanı ile Mahmutlarspor'un gelecek vizyonu ve hedefleri kamuoyu ile paylaşıldı. Amatör spor kulüplerinin gelirinin bulunmadığını ve desteğin çok önemli olduğunu vurgulayan Bağışlar, “Kulübümüz adına, sponsor firmamız Mia İnvest ve sahiplerine teşekkür ediyoruz. Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun. Hedefimiz şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)" dedi.

SPONSOR FİRMALARA TEŞEKKÜR EDİLDİ
Mahmutlarspor 2022-2023 sezonu için geçerli olmak üzere isim ve forma sponsoru Mia İnvest olarak belirlendi. Firma sahipleri İsmail Özer ve Mehmet Yağız'ın da katıldıkları toplantıda sponsor firmaya desteklerinden dolayı teşekkür edildi.

TEKNİK DİREKTÖR VE FUTBOLCULAR İLE İMZA ŞOV

Mahmutlarspor 'un yeni teknik direktörü Şener Dayı ve yardımcısı Efe Baran oldu. Lansman ile 24 futbolcu ile imza töreni düzenlenerek futbolcular kamuoyuna tanıtıldı.

Transfer imzalanan futbolcular 
Berkant Ata Altay
Eray Bakışgan
Mertcan Koş
Oğuzhan Aydoğan
Özkan Koç
Hüseyin Arslan
Hanifi Akar
Sezgin Çil
Bahadır Arıkan
Murat Karahan
Necahi Sipahi
Namık Türk
Ömer Behiç Benlidayı
Batuhan Ünal
Süleyman Karatepe
Doğa Yalçın
Berkay Urgun
Hasan Karaduman
Ogün Şimşek
Uğurcan Gündüz
İsmail Saim 

MUHTAR AHMET TOP DA TÖRENE KATILDI

“Alanya Belediyesi'ne ve Bağışlar’a teşekkür ediyorum” diyen Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top Mahmutlarspor'a her zaman destek olacaklarını söyledi.