Süper Lig’in lideri Alanyaspor, pazar günü saat 19.00’da karşılaşacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Oyuncular, Teknik Direktör Çağdaş Atan ve yardımcılarının nezaretinde tam kadroyla Cengiz Aydoğan tesislerinde antrenmanlarına ara vermeden sürdürdü. 
MİLLİLER ANTRENMANA KATILDI
Milli takım kampından sakatlığından dolayı erken dönen kaptan Efecan Karaca iki gün önce gelirken, Ümit Milli Takıma çağırılan Berkan İsmail Kutlu, İsviçre Milli Takıma çağırılan François Moubandje ve Yunanistan Milli Takım kadrosunda görev yapan Bakasetas, Tzavellas, ve Siopis antrenmana katıldılar.
ORTA VE FORVET OYUNCULARINA ÖZEL İDMAN
Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan deplasmanda Antalyaspor'u mağlup ederek liderliğini sürdürmek için antrenmanda orta ve forvette görev yapacak olan oyunculardan Mustafa Pektemek, Salih Uçan, Davidson Da Luz Pereıra, Babacar'a yardımcılarının nezaretinde özel antrenman uyguladı. Teknik Direktör Çağdaş Atan özel idman uyguladığı orta ve forvet oyuncularına yaptıkları pas hatasında uyarıda bulundu. Antrenman hafif koşunun ardından sona erdi. - Mehmet AL