Aytemiz Alanyaspor, Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesinin ardından hiç yenilmedi. 6 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ile 14 puan toplayan turuncu yeşilliler, ligin 10’uncu haftasındaki zorlu Fenerbahçe maçından da puan ya da puanlar almayı hedefliyor. 
 Korkmaz'ın takımın başına geçmesiyle art arda Giresunspor (1-0), Galatasaray (1-0) ve Kasımpaşa'yı(2-0) yenerek 3'te 3 yapan Alanyaspor, Trabzonspor ve Konyaspor ile 1-1’lik skorla berabere kalmış, son maçında ise Kayserispor’u 6-3’lük farklı bir skorla mağlup etmişti. 
Puanını 17 yaparak liderlikle farkı 4’e indiren Alanyaspor, ligin 10. haftasında 2 puan üstündeki Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Tesislerde yapılan idmanda Teknik Direktör Korkmaz, futbolculara özel taktikler verdi. 


 2019-20 sezonunun ilk yarısında Antalyaspor; ikinci yarısında ise Konyaspor ile Fenerbahçe’yi 1-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başararak sarı lacivertlileri iki farklı takımla yenen ikinci teknik direktör olan Korkmaz, Alanyaspor’da da rakibini mağlup etmek istiyor. 
Fenerbahçe’yi iki farklı takımla yenen ilk teknik adam Yılmaz Vural’dı. Vural, 1997-98 sezonunda Trabzonspor ile 3-1, aynı sezon Gençlerbirliği ile 3-0 yenmişti. – Kemal Cengiz