3. Lig’de mücadele eden Alanya Kestelspor’da yenilenen yönetimle yeniden başkan seçilen Levent Uğur, yeni futbolcularla imza atmaya devam ediyor. 
Uğur, son olarak Alanyaspor’dan genç file bekçisi İsmail Ünal’ı kiralık olarak tekrar kulübe kazandırırken, 1461 Trabzonspor, Tokatspor, Sivas Belediyespor, Yozgatspor, Bayburtspor, son iki sezon Aksarayspor’da oynayan başarılı sol bek Vehbi Furkan Yıldırım ile de sözleşme imzaladı. Yıldırım’ın hayırlı olmasını dileyen Uğur, Ünal’ın kiralanmasına kolaylık sağlayan Alanyaspor’a şöyle teşekkür etti: 
“Süper Lig temsilcimiz Alanyaspor'un alt yapısından yetişen U-21 takımında 59 maç oynadıktan sonra A takıma terfi eden, 4 sezon Alanyaspor A takımında 2. ve 3. kaleci olarak görev yapan ve geçen sezon takımımızda başarı ile görev yapan genç file bekçisi Alanya'nın evladı İsmail Ünal'ı Alanyaspor'umuzdan tekrar kiralayarak kulübümüze kazandırdık. Futbolcumuzun transferinde bizlere kolaylık sağlayan Süper Lig temsilcimiz Alanyaspor kulübümüze teşekkür ederiz. Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı uğurlu olsun.” 
Kestelspor, son bir haftada Onur Behiç Özalgan, Murat Şimşek, Alp Huy, Cihan Halil, Buğrahan Tuncay gibi isimlerle sözleşme imzaladı. – Haber Merkezi 
 

Editör: TE Bilisim