TFF 3. Lig’de ilçemizi başarıyla temsil eden Armoni Alanya Kestelspor, Karaman FK ile 13 Haziran Salı günü saat 19.00’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda play-off finaline çıkacak. Kestelspor, final maçını kazanması durumunda gelecek sezon ilçemizi 2. Lig’de temsil etmeye başlayacak. 

Alanyaspor, Kayserispor’u mağlup etti Alanyaspor, Kayserispor’u mağlup etti


2. Lig hedefi için hazırlıklarına devam eden Kestelspor’da Kulüp Başkanı Levent Uğur ve yönetim kurulu üyeleri final müsabakası öncesi son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Üyesi Picasso Port işletme sahibi Ahmet Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de katıldı. Toplantıda yönetim kurulu olarak icraatlar ve gelecek hedeflerine yönelik istişarelerde bulunuldu.  


BAŞKAN YÜCEL: BAŞARILAR DİLİYORUM
Belediye Başkanı Yücel, “Armoni Alanya Kestelspor’umuzun 13 Haziran Salı günü Karaman ile oynayacağı final müsabakası öncesi son yönetim kurulu toplantısına katıldık. Sezon boyunca fedakârca takımımızın yanında yer alan sayın yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Bizleri ağırlayan Yönetim Kurulu Üyesi Picasso Port işletme sahibi Sayın Ahmet Gül’e de nazik davetlerinden ötürü teşekkür ederim.” dedi.