Alanyaspor-Kayserispor maçı biletleri satışa çıktı Alanyaspor-Kayserispor maçı biletleri satışa çıktı

TFF 3. Lig 4. Grup’ta 17’nci hafta karşılaşmasında Alanya Kestelspor, Sebat Gençlikspor’u ağırladı. Maça hızlı başlayan Kestelspor, karşılaşmanın 2’nci dakikasında Hazarcan Karaca’nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle morallenen Kestelspor, 5’inci dakikada Enes Küc’ün golü ile skoru 2-0 getirdi. Ancak bu gollere konuk ekip Sebat Gençlikspor, 25 ve 29’uncu dakikalarda Önder Selimoğlu ile karşılık vererek skora dengeyi getirdi. 

Mücadeleyi bırakmayan Kestelspor, Emre Tosun’un golü ile ilk yarıyı 3-2 önde bitirdi. Kestelspor, ikinci yarının 56’ncı dakikasında Samet Bulut’un golü ile skoru 4-2 yaparken maçta tansiyon yükselmeye başladı. 65’inci dakikada Kestelspor’dan Enes Küc ile Sebat Gençlikspor’dan Murat Kan’a kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. 

Başka gol sesinin çıkmadığı maç 4-2’lik bu skorla sona ererken Kestelspor, puanını 27’ye yükseltti. 

BAŞKAN YÜCEL’DEN TEBRİK

Karşılaşmayı tribünden izleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestelsporlu oyuncuları soyunma odasında tebrik etti. Yücel, “Muhteşemsin Kestelspor! Sebat Gençlikspor’u 4-2’lik skorla geçerek haftayı 3 puanla kapatan temsilcimiz Kestelspor’umuzda futbolcuları, teknik ekibi ve yöneticileri yürekten kutluyorum. Hedefimiz belli, inancımız tam” ifadelerini kullandı. – Kemal Cengiz