TFF 3. Lig 4. Grup’ta 17’nci hafta karşılaşmasında Alanya Kestelspor, Sebat Gençlikspor’u ağırladı. Maça hızlı başlayan Kestelspor, karşılaşmanın 2’nci dakikasında Hazarcan Karaca’nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golle morallenen Kestelspor, 5’inci dakikada Enes Küc’ün golü ile skoru 2-0 getirdi. Ancak bu gollere konuk ekip Sebat Gençlikspor, 25 ve 29’uncu dakikalarda Önder Selimoğlu ile karşılık vererek skora dengeyi getirdi. 

Mücadeleyi bırakmayan Kestelspor, Emre Tosun’un golü ile ilk yarıyı 3-2 önde bitirdi. Kestelspor, ikinci yarının 56’ncı dakikasında Samet Bulut’un golü ile skoru 4-2 yaparken maçta tansiyon yükselmeye başladı. 65’inci dakikada Kestelspor’dan Enes Küc ile Sebat Gençlikspor’dan Murat Kan’a kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. 

Başka gol sesinin çıkmadığı maç 4-2’lik bu skorla sona ererken Kestelspor, puanını 27’ye yükseltti. 

İşte Alanyaspor - Konyaspor maçının hakemi İşte Alanyaspor - Konyaspor maçının hakemi

BAŞKAN YÜCEL’DEN TEBRİK

Karşılaşmayı tribünden izleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kestelsporlu oyuncuları soyunma odasında tebrik etti. Yücel, “Muhteşemsin Kestelspor! Sebat Gençlikspor’u 4-2’lik skorla geçerek haftayı 3 puanla kapatan temsilcimiz Kestelspor’umuzda futbolcuları, teknik ekibi ve yöneticileri yürekten kutluyorum. Hedefimiz belli, inancımız tam” ifadelerini kullandı. – Kemal Cengiz