3.Lig 4. Grup’ta mücadele eden Alanya Kestelspor dün Milli Egemenlik Stadyumu’nda Gümüşhane takımlarından 1954 Kelkit Belediyespor ile karşılaştı. Mücadelenin ilk 45 dakikasında Kestelspor’dan Efe Görgülü mutlak gol pozisyonunda sakatlandı. 
Karşılaşma zaman zaman sert müdahalelerde maçın orta hakemi Göksu Furkan Görgün müsemma göstermedi.
Maçın 80’inci dakikasında Kestelspor'dan Güner Okay topla beraber rakip sahasına giderken Halil İbrahim Keleş ile girdiği mücadele sonunda kendini yerde buldu. Güner Okay, sol ayak bileğinden sakatlanarak sahadan sedye ile ayrıldı.
Güner Okay'ın sakatlığından dolayı oyundan sakatlanarak çıkmasının ardından rakip takım oyuncuları Kestelspor kalesini albukaya aldı. Karşılaşmanın 90+2’nci dakikasında Kelkit Belediyespor sol kanattan geliştirdiği ani atak sonrası topu önünde bulan Erkan Bükülmez sağ çaprazdan sert şutuyla topu Kestelspor fileleriyle buluştu. Atılan bu golden sonra orta hakem Göksu Furkan Görgün Kestelspor oyuncularına santra yaptırmadan maçın bittiğini ilan etti. Bu galibiyet ile puanını 22’ye çıkartan Kelkit, grupta lider olurken Kestel, 15 puan ile 9’uncu sırada kaldı.  - Mehmet AL