Trabzonspor’un ardından Fenerbahçe’nin de transfer listesine eklediği Alanyaspor’un başarılı oyuncusu ve takım kaptanı Efecan Karaca yuvasında kalıyor. Takas, peşinat, taksit gibi konularda anlaşılamaması nedeniyle Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri sonlanan Karaca, dün takım ile birlikte antrenmana çıktı.

GÖRÜŞMELER SONA ERDİ

Alanyaspor'un başarılı takım kaptanı Efecan Karaca'nın transferi Fenerbahçe'de gündemin birinci maddesi oldu, ancak transfer gerçekleşmedi. Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Sinan Gümüş’ün Alanyaspor yerine Antalyaspor'u istemesi sonrası sadece para üzerinden yürütülen görüşmelerde Alanya'nın peşinatı yüksek tutması, Fenerbahçe'nin ise ödemeyi taksitlendirmek istemesi üzerine transfer görüşmeleri sona erdi.

FARİOLİ GİTMESİNİ İSTEMEMİŞTİ

Alanyaspor, pazar günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Francesco Farioli yönetiminde devam ederken Efecan Karaca da takımla birlikte antrenmana çıktı.

Farioli geçtiğimiz günlerde 32 yaşındaki oyuncunun ayrılmasını istemediğini “Efecan, takımda yeri doldurulamaz bir oyuncu. Onun kalması kritik bir transfer yapmaktan daha önemli" sözleriyle ifade etmişti. -Mehmet AL