Pandemi sürecinde Süper Lig tarihinin en sıkıntılı sezonu olarak nitelendirilen Cemil Usta Sezonu’na Alanyaspor damga vurdu. Sezona fırtına gibi başlayan turuncu yeşilli takım ilk yarıda 8 hafta liderlik koltuğunda oturdu. Pandemi nedeniyle lige verilen aranın ardından da güzel futbolunu devam ettiren ve göze hoş gelen futbol oynayan takım ligi 5’nci sırada bitirerek Fenerbahçe ve Galatasaray’ı geride bırakmasının yanı sıra Türkiye Kupası’nda da finale yükseldi. Pandemi sonrası takımlar sakatlık sorunlar ile boğuşurken Alanyaspor, pandemi olmamış gibi maçlarına devam etmeyi başardı. Durum böyle olunca turuncu yeşilliler bir anda spor medyasının da gündemine oturdu. Kadrodaki oyuncuların her biri için yeni iddialar gündeme gelirken 3 büyükler dahil transfer savaşına girmiş durumda. Bununla birlikte teknik direktörlük koltuğu boşalan Alanyaspor için he gün yeni hoca iddiaları gündeme geliyor. 
YANAL İDDİASI
Fanatik gazetesinde yer alan iddiaya göre Alanyaspor'da Erol Bulut'tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna tecrübeli bir isim düşünülüyor: Ersun Yanal. Yanal'ın ismi birçok kulüple de anıldı. Fakat Yanal, gelen teklifleri geri çevirdi. Yanal'ın önümüzdeki günlerde Alanya'ya resmi imzayı atması bekleniyor.
FUTBOLCULAR SAVAŞ ÇIKARDI
Kadroda yer alan hemen hemen tüm futbolcuları transfer gündeminde yer alan Alanyaspor’da sezonu gol krallığında 2’ncis ırada tamamlayan Cisse, gösterdiği performans ile takımı sürükleyen Bakasetas başta olmak üzere her futbolcuya teklifler olduğu iddia ediliyor. Nsakala ise sözleşmesi bittikten sonra Beşiktaş ile prensipte anlaşmıştı. – Burak Gül 
 

Editör: TE Bilisim