Süper Lig Cemil Usta Sezonu 31’nci hafta karşılaşmasında Aytemiz Alanyaspor, bugün saat 21:00’da Oba Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Hakemi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın 4’ncü hakemi ise Kutluhan Bilgiç. Ligde 3 maçtır kaybetmeyen Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. 
WELİNTON VE CAMPOS YOK
Alanyaspor’da sakatlığı bulunan Djalma Campos’un yanı sıra Ankaragücü maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Welinton forma giyemeyecek. Welinton’un yokluğunda Alanyaspor savunma hattının Tzavellas ve Caulker ikilisinin forma giymesi bekleniyor. 
4 OYUNCU CEZA SINIRINDA 
Aytemiz Alanyaspor’da Galatasaray’a karşı forma giymesi beklenen 4 oyuncu ise sarı kart sınırında. Turuncu yeşilli takımda Tzavellas, Bakasetas, Efecan ve Salih Uçan Galatasaray maçında kırmızı kart görmeleri halince 32’nci haftada deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. 
ASLAN AĞIR YARALI
Alanyaspor’a konuk olacak Galatasaray’da ise sakat ve cezalı futbolcuların çokluğu teknik heyeti sıkıntıya sokuyor. Sarı kırmızılı takımda Marcelo Saracchi ve Sofiane Feghouli kart cezalısı oldukları için karşılaşmada forma giyemeyecek. Galatasaray’da bacağı kırılan Kaleci Muslera’nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Mario Lemina, Radamel Falcao ve Florin Andone’nin forma giymesi beklenmiyor. Ömer Bayram ve Seri ise kart sınırında. – Burak Gül