Süper Lig Cemil Usta Sezonu 33’ncü hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor sahasında Denizlispor’u konuk edecek. 19 Temmuz Pazar günü saat 21:00’da Oba Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy.
HEM ALTI HEM ÜSTÜ İLGİLENDİRİYOR
Türkiye Kupası’nda finale yükselen Aytemiz Alanyaspor, ligi ilk 5’te bitirterek UEFA Avrupa Ligi’ne katılımını şansa bırakmak istemiyor. Turuncu yeşilli takım ilk 5 içerisindeki rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği haftada avantajı eline geçirmek istiyor. Ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele alt sıralar için de büyük önem taşıyor. Takımın başına 2 hafta önce geçen Levent Kartop yönetiminde geçen hafta Trabzonspor’u deviren Denizlispor, puan alarak küme düşme savaşında rahat konuma gelmeyi hedefliyor. 
İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR
Aytemiz Alanyaspro – Denizlispor maçında turuncu yeşilli takımda sarı kart cezası bulunan Ceyhun Gülselam ve sakatlığı bulunan Djalma Campos forma giyemeyecek. Denizlispor’da ise Sakatlığı bulunan Kaleci Tolgahan ve Tiago Lopes karşılaşmada yer alamayacak. 
FIRAT AYDINUS SİFTAH YAPACAK
Yarın oynanacak karşılaşmada düdük çalacak olan Fırat Aydınus, 2019 – 2020 sezonunda ilkdefa Aytemiz Alanyaspor maçı yönetecek. Aydınus bu sezon Denizlispor’un ise sadece ligin 8’nci haftasında sahasında oynadığı ve 2 – 1 mağlup olduğu Fenerbahçe maçını yönetmişti. -  Burak Gül