1.TRANSFER EYÜBOĞLU
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, devre arasında üç transfer gerçekleştirdi. TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor'dan Berat Eyüpoğlu ile her konuda anlaşan mavi beyazlı yönetim, oyuncuya imzayı attırdı. 27 yaşındaki Eyüpoğlu, Fenerbahçe altyapısında yetiştikten sonra Sancaktepe Belediyespor, B.B Erzurumspor, Turgutluspor, Erbaaspor, Darıca GB ve son olarak Nazilli Belediyespor'da oynadı. 
2. TRANSFER DUMAN
Kestelspor, ikinci imzayı da Ferhat Duman ile attı. Bugsaşspor, Çorum Belediyespor, Tokatspor, Osmaniyespor ve 3 sezondur Tarsus İdman Yurdu’nda oynayan ve kaptanlığını yapan tecrübeli orta saha oyuncusu Ferhat Duman ile 1 buçuk yıllığına anlaştı. 
3. TRANSFER GÜLERYÜZ
Kestespor, dün son olarak Beykozspor, Artvin Hopaspor, Yalovaspor, Gaziosmanpaşaspor, Kızılcahamamspor, Giresunspor, Pazarspor, Eyüpspor, Bayburt Grup Öİ. Spor, Karacabey Belediyespor ve Belediye Derincespor'da oynayan başarılı sağ bek oyuncusu Hasan Güleryüz imzaları attı. 
Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, sözleşmeye imza atarak takıma katılan Eyüpoğlu, Duman ve Güleryüz’ü tebrik etti. – Haber Merkezi