Süper Lig’in 8. hafta maçında Alanyaspor, Konyaspor’a konuk olacak. Bugün saat 13.30’da Konya Büyükşehir Stadı’nda başlayacak mücadelede hakem Mert Güzenge düdük çalacak. Maç öncesinde her iki takımın 13 puanı bulunurken, Konyaspor averajla 6. sırada, Alanyaspor ise 7. sırada yer alıyor.
Alanyaspor ile Konyaspor, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 11. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 10 maçta iki takım da 5 galibiyet aldı. Bu maçlarda Konyaspor 17 gol sevinci yaşarken, Alanyaspor 16 kez fileleri havalandırdı. İki takım Konya’da 5 kez karşı karşıya geldi. Konyaspor bu maçlarda 2 kez rakibini mağlup ederken, 3 maçtan yenilgiyle ayrıldı. Konyaspor sahasındaki maçlarda 7 kez gol atma başarısı gösterirken, Alanyaspor 8 kez gol sevinci yaşadı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon Süper Lig’de oynanan maçlarda Konyaspor deplasmanda rakibine 1-0 yenilirken, Alanyaspor da Konya’da sahadan aynı skorla mağlup ayrıldı.
ALANYASPOR, SERİYİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR
Alanyaspor, Süper Lig’de Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde çıktığı 4 maçta kaybetmedi. Alanya temsilcisi bu süreçte 3 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Turuncu yeşilli ekip Süper Lig’de yenilmezlik serisini sürdürmeyi planlıyor.
İLHAN PALUT İLE BÜLENT KORKMAZ 2. KEZ RAKİP
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ile Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, bugüne kadar Süper Lig’de bir kez karşı karşıya geldi. Bu maçta da Palut Göztepe’yi çalıştırırken, Korkmaz ise Konyaspor’un başında bulunuyordu. Geçen sezon Konya’da oynanan bu maçta Palut’un öğrencileri 3-1’lik skorla kazanmıştı. – Haber Merkezi