Alanyaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Salih Uçan, Fanatik Gazetesi’ne röportaj verdi. Futbolculuk kariyerine ve hedeflerine yönelik açıklamalarda bulunan Uçan, Alanyaspor ve Teknik Direktörü Çağdaş Atan’a röportajda geniş yer ayırdı. 
Salih Uçan’ın röportajından ilgi bölümler şöyle:  
“Çağdaş hoca enerjik, motivasyonu çok yüksek ve genç bir teknik adam. Gerçekten futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Yaptığı işe inanılmaz inanıyor. Rakibi çok iyi analiz ediyor. Ofansif oyunu çok seviyor. Tüm oyuncu grubuyla birebir iletişim kuruyor. Ve bu da bizi doğal olarak etkiliyor. Ben kendisinin çok başarılı olacağını ve daha büyük takımları çalıştırma fırsatı yakalayacağını düşünüyorum.
Burası farklı bir camia. Sıcak bir ortam var. Alanya da yaşamak için mükemmel bir yer. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Doğru zamanda ve doğru takımda olduğumu düşünüyorum. Ben zaten kendime güvenen birisiyim. Şans bulduğum noktada bunu iyi kullanacağımı biliyordum. Alanyaspor’da da bu şansı yakaladım ve iyi oynadığımı düşünüyorum. 
Birçok takımda oynadım ve şunu net olarak söyleyebilirim, burası hem yönetimi, hem yönetim tarzı ve hem de camia olarak çok farklı. İnanılmaz bir bütünlük ve inanmışlık var. Takımımıza kaliteli oyuncular geldi ve daha güçlü bir ekibe dönüştük. Oyuncu grubu birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Çok iyi bir hocamız var. Bütün bunlar bir araya gelince zaten başarı doğal olarak geliyor.”