Türkiye Şampiyonluğunu en fazla kazanan, Avrupa 3.’lüğü ve 5.’liği gibi dereceleri olan Cityline Alanya Belediyespor Şampiyonlar Ligi I grubunda Yunan Temsilcisi Atlas FC, İtalyan Temsilcisi Farmae Viareggio ve Fransız temsilcisi AS Etaples ile mücadele edecek.

Takım sorumlusu Ferit Yücel Ergün, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Hedefimiz en az yine çeyrek finale kalmak ve oradan daha yukarılara gitmek. Ülke puanına katkı yapabilmek adına elimizden geleni yapacağız, bu yolda bizlere destek olan ve bizleri hiç yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’e, İş İnsanları Sayın Aykut İpekten ve Nihat Tufan’a destekleri ve her zaman takımımızın yanında oldukları için teşekkür ederiz.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL’DEN TAKIMA TAM DESTEK

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel takımın bu zorlu turnuvada da yanında olduklarını belirterek, “Bugüne kadar bizleri defalarca gururlandıran takımımıza bu turnuvada da başarılar diliyorum. Umarım hedeflerimizin bile üzerine çıktığımız güzel bir turnuva geçiririz. Tüm futbolcularımıza ve teknik ekibimize güveniyoruz.” dedi.

Brand Group Alanya Belediyespor, normal sezonu 5. sırada bitirdi Brand Group Alanya Belediyespor, normal sezonu 5. sırada bitirdi