Fenerbahçe’yi sahasında Emre ve Efkan’ın golleri ile 2-1 mağlup ederek 20 puanla 4’üncü sıraya yerleşen Aytemiz Alanyaspor, ligin 11’inci haftasında Göztepe’yi ağırlayacak. 31 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’ndaki Göztepe maçı biletleri satışa sunuldu.
Biletler, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması, maç günü Bahçeşehir Okulları Stadyumu Passolig Ofis Gişeleri, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından yapılacak.
Maç günü Passolig kartı basımı ve kombine satışı yapılmayacak. Bilet satışlarında HES kodu kontrolü yapılacak ve tüm seyircilerin maske takmaları zorunlu olacak. Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecek.
TC Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanan aşılardan 2 doz aşı olmak, son aşı tarihlerini takip eden 14'üncü günden itibaren ya da Covid-19 geçirmiş ve aşı olmamış kişiler, TC Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen izolasyon sürelerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecek. TC Sağlık Bakanlığı güncel uygulaması kapsamında, Covid-19 PCR testi yaptırılamayan 12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecek.

Bilet fiyatları şu şekilde: 
Kuzey VIP 200 TL
Maraton 50 TL
Kale Arkaları 25 TL
-Haber Merkezi