Muammer TEMEL

Başantrenör Taylan Yerlikaya yönetimindeki kırmızı beyazlı takım sabah akşam çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 28 Eylül’de Antalya’da düzenlenecek Federasyon Kupası’na katılacak olan Belediyespor ilk ciddi sınavlarını da bu organizasyonda verecek. Alanya Belediyespor, İlk maçını 29 Eylül Salı günü Antalya Atatürk Spor Salonu’nda Tekirdağ Enerji takımıyla saat 17.00’da oynayacak. Guruptaki 2. maçını ise yine aynı saha ve saatte Edremit Belediyesi Gürespor ile oynayacak. 

1.LİG AŞKINA

Federasyon Kupası’nın ardından kısa bir süre sonra başlayacak olan lige hazır hale gelmeye çalışan ‘bayanlar’ sıkı şekilde hazırlıklarına devam ediyor.

Alanya Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Başantrenör Taylan Yerlikaya yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Sabah gerçekleştirilen halter çalışmasında oyuncularını sıkmayan Yerlikaya, akşam çalışmasında ise kızların adeta pestilini çıkardı. Tam saha savunma ve hücum çalışması yapan kırmızı beyazlı takımda oyuncuların her şeye rağmen gayretli tutumu koç Yerlikaya’yı memnun ediyor. Özellikle Tuğçe Erden’in antrenman eksiğini kapatması için gösterdiği ekstra çaba arkadaşları tarafından sık sık alkışlanıyor. Yeni transferlerden Dilara Üşümüş’ün ise adeta eli yanıyor. Gerek turnikelerde gerek serbest atışlarda gerekse de 3 sayı çizgisinin gerisinden attığı sayılar dikkat çekiyor.