Alanya’yı BAL Ligi’ne yükselme grubunda başarıyla temsil eden ve BAL Ligi’nde yükselme şansını son maçlara taşıyan Mia İnvest Mahmutlarspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Alanya Belediye Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar ile Döşemealtı Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç dostluk içerisinde Antalya spor kamuoyuna örnek olacak mücadele ortaya koyuyorlar.

Kestelspor gol olup yağdı Kestelspor gol olup yağdı


“ÖRNEK BİR SPOR AKTİVİTESİNE KATKIDA BULUNDUK”
Sosyal medya hesabından "değerli dostumuz Turgay başkanıma misafirperverliği ve nezaketi için kulübümüz adına teşekkür ediyoruz" diyen Bağışlar, şu paylaşımda bulundu: 
“Dün deplasmanda oynadığımız ve berabere sonuçlanan centilmenlik örneği içerisinde geçen, Döşemealtı Belediyespor maçında bizleri en iyi şekilde ağırlayan Döşemealtı Belediye Başkanı değerli dostumuz Turgay Genç ve yönetim kurulu ile CHP Döşemealtı İlçe Başkanımıza, meclis üyeleri ve muhtarlarımıza Mahmutlarspor Kulübümüz ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Sporun birleştirici gücü ile Genç’in nezaketi birleşince çok değerli vakit geçirmiş olduk. Antalya'mızda örnek bir spor aktivitesine katkıda bulunmuş olduk. Döşemealtı'mızın çalışkan başkanı Turgay başkanıma kazandırdığı spor tesisleri dolayısıyla tebrik ve teşekkür ediyoruz. Umarım diğer maçlarda hak edenin bir üst lige çıkacağı, dostluk içerisinde bir mücadele olsun. Bütün Döşemealtılı hemşehrilerimize Alanya'mızdan selâm olsun.” – Haber Merkezi