Spor Toto Süper Lig'e üç puanla başlayan Antalyaspor, Medipol Başakşehir maçının ardından izin yaptı. Kırmızı beyazlı takım yarın Hasan Subaşı Tesisleri'nde toplanarak, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başlayacak. Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor'un ilk maçta alabileceği en iyi sonucu elde ettiğini söyledi. Medipol Başakşehir deplasmanında takımın iyi futbolla üç puanı kazandığını dile getiren Ceylan, sezon boyunca sahaya güzel oyunu yansıtmak istediklerini belirti.

Antalyaspor'un istikrarlı ve kazanmaya odaklı futbol oynayan bir takım kimliği kazanmasını hedeflediklerini kaydeden Ceylan, "Gençlerbirliği maçına ilk maçın verdiği moral ve motivasyonla en iyi şekilde hazırlanacağız. Maçtan üç puanla ayrılmayı istiyoruz" diye konuştu. Antalyaspor'un sahasında oynayacağı maçta taraftarın takımı yalnız bırakmamasını talep eden Ceylan, Antalya'da yaşayanları maçı tribünden izlemeye davet etti.

Celan, transfer çalışmalarını sürdüğünü ve öncelikli olarak '10 numara' pozisyonunda futbolcuyu takıma dahil etmek istediklerini söyledi.