Başkan Erdem, “Oda üyelerimizi ve Alanya halkımızı depremzedeler yararına oynanacak olan Alanyaspor-Galatasaray müsabakasına bekliyoruz. Bu güzel organizasyonu düzenleyen ve depremzedelerimizin yardımına koşan Alanyaspor Başkanımız Hasan Çavuşoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi. 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Eray Erdem, 26 Şubat 2023 Pazar günü depremzedeler yararına oynanacak olan Alanyaspor-Galatasaray maçına tüm Alanya’yı davet etti. 

Başkan Erdem: “Haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda, deprem sonrası yaptığımız yardımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunarak, önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. 
Toplantımızda ayrıca, Pazar günü depremzedeler yararına oynanacak karşılaşmada Galatasaray'ı konuk edecek olan Alanyaspor'umuza tüm Alanya olarak destek verilmesi gerektiğine dikkat çektik. Bu önemli karşılaşmaya oda üyelerimizi ve tüm Alanya'yı bekliyoruz.
Pazar günü biz de stattaki yerimizi alarak, depremzedelerimize bir kez daha destek olacağız. Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Alanyaspor Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetimini tebrik eder, başarılar dilerim” diye konuştu.