Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, yarın 3. Lig ekiplerinden Osmaniyespor ile Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde Cengiz Aydoğan Tesisleri’ndeki hazırlıklarını sürdüren takım bugünkü antrenmanına ısınma hareketleri ile başladı. Taktik ve pas çalışması yapan turuncu yeşilli oyuncular, daha sonra top alma ve şut çalışması gerçekleştirdi. 
Takım bir yandan kupa maçına hazırlanırken, bir yandan da 4 Aralık Cumartesi günü Sivasspor ile oynayacağı maç için özel taktikler çalışıyor. 
Kupa maçı yarın saat 17.00’da Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda başlayacak. 
KARŞILAŞMANIN BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU
Kombine biletler, Aytemiz Alanyaspor Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden satışa çıktı. Maç günü de Bahçeşehir Koleji Stadyumu Passolig Ofis Gişeleri bilet satışı yapılacak. Kombine biletliler bu karşılaşmada da geçerli olacak. Kuzey kale arkası ve Roof Lounge (Güney kale arkası) tribünlerine ait kombine bilet sahipleri, karşılaşmayı maraton tribününden giriş yaparak izleyebilecek. Stada girişte Covid-19 kriterlerine göre uygulama yapılacak. 
Bilet fiyatları şu şekilde;
Güney VIP Tribünü 50 TL
Corendon Airlines Tribünü (Maraton) 15 TL

Editör: TE Bilisim