Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu kulübün ev sahipliğinde Kurşunlu Seyir Restaurant'ta düzenlenen kahvaltıda beton sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Kahvaltı programında Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaaddinoğlu, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Vekili Binbaşı Ali Arlı’nın yanı sıra Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Kulüp Başkan yardımcılarımız Enver Vural ile Hüseyin Girenes, Genel Sekreter Mevlüt Görücü, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kurşun, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Ceylan Beton, Aykut Beton, As Ado Beton, Konya Çimento, Yanık Beton, Korkmaz Beton, Alanya Beton firmalarının yetkileri yer aldı.
“DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN”
Kahvaltının ardından konuşan Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Corendon Alanyaspor’un tanıtım acısından büyük değer olduğunu söyledi. Ürkmezer, “Alanyaspor, Alanya’nın tanıtımı acısından dünyaya acılan en önemli penceresi konumunda. Bizler de şehrimizin en büyük değeri olan Alanyaspor için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Şehrimizin başarılı olması ve bu başarıyı sürdürmesi için her kesimin destek vermesi gerekiyor. Sizlerden de desteklerinizi esirgememenizi rica ediyoruz” dedi.   
“CİDDİ ANLAMDA DESTEK ALMADIK”
Beton sektörü temsilcilerine kahvaltı programına katıldıkları için teşekkür eden Çavuşoğlu ise, “Corendon Alanyaspor’umuz bu seviyeye kolay gelmedi. Yıllardır kulübümüzü ayakta tutmaya ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada her geçen gün şartlar zorlaşıyor. Özellikle Süper Lig’de geçirdiğimiz 7 yılda ekonomi bakımından zorluklar yaşamamıza rağmen ciddi anlamda destek almadık. Ancak kulübümüzü ayakta tutabilmemiz ve artan maliyetlere yetişmemiz için kampanya düzenledik. Corendon Alanyaspor’umuz için başlatmış olduğumuzun kampanyaya her kesimden destek bekliyoruz” diye konuştu.
“HER ZAMAN ALANYAPOR’UN YANINDA OLACAĞIZ”
Beton sektörü temsilcileri adına konuşan Ceylan Beton Sahibi Fehmi Ceylan da şunları söyledi: “Şehrimizin takımı Corendon Alanyaspor elde ettiği başarılarla bizlere her zaman gurur kaynağı oluyor. Ulusal ve yerelde her zaman şehrimizin takımının yer aldığını görmek bizi ayrıca mutlu ediyor. Bizler de Alanyaspor’a elimizden gelen desteği vererek her zaman yanında olacağız.” – Haber Merkezi