Projenin protokolü, Corendon Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile MND Ajans ve 100 Yüze Danışmanlık firmasının sahibi Metin Ceylan arasında imzalandı. Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Alanyaspor Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu, Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Aladağ ve Kurumsal Satış Müdürü Serhat Coşkun da katıldı. 

“CAMİAYA KALICI ESER KAZANDIRACAĞIZ”
Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 2023 yılının hem cumhuriyetin 100’üncü yılı olması hem de kulübün 75’inci kuruluş yıl dönümü olması dolayısıyla büyük önem taşıdığını söyledi. Alanyaspor'un 75 yıllık tarihini bir kitapta toplayarak, camiaya kalıcı ve anı niteliğinde bir eser kazandırmak istediklerini belirten Çavuşoğlu, "Bu kapsamda MND Ajans ile birlikte bir proje başlattık. Proje kapsamında çalışmalarına başlayan MND Ajans ve 100 Yüze Danışmanlık firmasının sahibi Metin Ceylan ile birlikte protokol imzalamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Camiamıza ve her iki taraf için şimdiden hayırlı olsun" dedi. 
“ÇOK GÜZEL BİR PROJEYE İMZA ATACAĞIZ”
MND Ajans ve 100 Yüze Danışmanlık firmasının sahibi Metin Ceylan ise, "Turuncu yeşil renklerin, bu şehrin ve kulübümüzün aşığı olduk. Üstlendiğimiz misyonun ve sorumluluğumuzun farkındayız. Çok güzel bir projeye imza atacağız. Bu kitapta Alanya'mızın ve Alanyaspor'umuzun tanıtımının yanı sıra, Alanya'nın enlerine de yer vereceğiz. Şimdiden halkla röportajlar yaptık. Yılbaşından bu yana çalışıyoruz. Alanya ve Alanyaspor gönüllülerine bu kitabı armağan edeceğiz" diye konuştu. – Haber Merkezi