Alanyaspor’un 2. Lig ve 1. Lig’de mücadele ettiği sırada teknik direktörlüğü yapan, son olarak çalıştırdığı Kasımpaşa ile yollarını geçen yıl Kasım ayında ayıran Mehmet Altıparmak, ligin geride kalan kısmını, şampiyonluk yarışını ve eski öğrencileri Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan’ın performansları hakkında açıklamalarda bulundu.
Altıparmak, ligde şampiyonluğun en büyük adayını Galatasaray olarak gördüğünü söylerken eski öğrencileri Taylan Antalyalı ve Oğulcan Çağlayan’ın geldikleri noktanın kendisini şaşırtmadığını belirtti.
Altıparmak, “Hem kadro kalitesi olarak hem beraber oynayan oyuncular olarak birbirini tanıma anlamında da Galatasaray takımını daha avantajlı görüyorum. Beşiktaş müthiş bir hava yakaladı. Son dönemde yakaladığı havayla ve devre arası transferleriyle ligin sonuna kadar bunu götürecektir. Fenerbahçe de muhakkak takviye yapacaktır. 3 tane çok önemli takım var şampiyonluğa oynayacak. Alanyaspor, Gaziantep takımı buraları da zorlayacaktır ama ben 3 takımın arasında geçeceğini düşünüyorum.” dedi. – İHA
