İzmir’de meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Göztepe maçı ileri bir tarihe ertelenen ve bu nedenle bir maç eksiği bulunan Aytemiz Alanyaspor liderlik koltuğunu Fenerbahçe'den almak için Trabzonspor'u mağlup ederek 8’inci haftayı lider kapatmak istiyor.
Aytemiz Alanyaspor dün Zimbitlik Cengiz Aydoğan tesislerinde Teknik Direktör Çağdaş Atan nezaretinde oyuncularıyla mini toplantı gerçekleştirdi. Oyuncuların morallerinin yüksek olduğu ve neşe içinde yapılan antrenmanda önce düz koşu ve şut çalışmasının ardından çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırıldı. 
ALANYASPOR'DA CEZALI VE SAKAT OYUNCU YOK
Aytemiz Alanyaspor bugün saat 16.00'da konuk edeceği Trabzonspor'la oynayacağı karşılaşmaya tam kadroyla çıkacağı, takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı belirtildi. Alanyaspor oyuncuların Trabzobspor'u mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırarak 19 puanla liderlik koltuğunu Fenerbahçe’den almak istiyor.
Geçen hafta deplasmanda Göztepe ile oynayacağı karşılaşma İzmir’de yaşanan deprem felaketi sonrası ertelenen Alanyaspor bir maçı eksikle 16 puanla 2’inci sırada yer bulurken, rakibi Trabzonspor ise 5 puanla 19’uncu sırada yer alıyor. 
Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor karşılaşmasını Akli Palabıyık yönetecek,
AYTEMİZ ALANYASPOR'UN MUHTEMEL 11’İ:
Aytemiz Alanyaspor sahasında oynayacağı Trabzonspor karşısındaki muhtemel ilk 11 şöyle: Marafona, Fatih Aksoy,Efecan Karaca, Salih Uçan, Adam Bareiro, Bakasetas, Fronçois Moubandje, Juanfron, Tzavellas, Caulker, Davidson,

MEHMET AL