banner80

Alanyaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı

Corendon Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında 30 Mayıs Salı günü saat 20.00'de, Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

Alanyaspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı

Alanyaspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Ömer Erdoğan gözetiminde yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışmalarıyla devam eden antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi. – Haber Merkezi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.