Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, İkinci Başkan Kamil Köseoğlu ve Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ile birlikte Alanya Bera Otel Genel Müdürü ve Ruhat Ülgen Cengiz ve Bayar Garden Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayar’ı ziyaret etti. 
Ziyaretlerde Kulüp Başkanı Çavuşoğlu desteklerinden dolayı Cengiz ve Bayar’a teşekkür ederek, ziyaretin anısına üzerinde isimlerinin yazdığı formayı hediye etti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Bera Otel Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz, Corendon Alanyaspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek başarılar diledi.  
ŞEHRİN REKLAM VE TANITIM YÜZÜ 
Bayar Garden Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bayar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Süper Lig’de başarılar dolu 7 yılı geride bırakan şehrimizin reklam ve tanıtım yüzü Corendon Alanyaspor’u sizlerin huzurunda bir kez daha tebrik ederim. Tabii ki Corendon Alanyaspor bu yerlere kolay gelmedi. Bu başarıları elde etmek için gecesini gündüzüne katarak yıllarca mücadele eden Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve ekibini ayrıca kutlarım. Bizler de bu mücadeleye ortak olmak için şehrimizin takımının her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi. – Haber Merkezi