Her mevsim gerçekleştirilen spor organizasyonları sayesinde gerek ulusal gerekse uluslararası tanıtılan Alanya, spor takımları tarafından rağbet görmeye devam ediyor. Norveç 1. Ligi ekiplerinden Ranheim FC de kış dönemi kampı için Alanya’yı tercih etti. Lig hazırlıklarını Milli Egemenlik Stadyumu’nda gerçekleştiren Ranheim takımının bugünkü antrenmanını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaret etti. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim ile görüşen Belediye Başkanı Yücel, takıma Alanya’yı tercih ettiklerini teşekkür etti. Yücel, birçok Norveçlinin de gerek tatil gerekse yerleşmek için tercih ettiği Alanya’ya takımı her yıl beklediklerini belirtti. 

Futbolcular ve yöneticiler ile sohbet eden Yücel, Türk Bayrağı işlemeli hediyeler takdim ederken takım da Yücel’e forma hediye takdim etti. 
Ziyaretten fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Yücel, “Elverişli iklimi ile spor turizminin de başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Alanya'mıza kamp dönemini geçirmek üzere gelen Norveç Süper Ligi’nin önemli takımlarından Ranheim FC’nin antrenmanını ziyaret ettik” ifadelerini kullanarak takıma başarılar diledi.