Tarih yazarak Efeler Ligi’ne yükselen Alanya Belediyespor’un şampiyonluğu büyük bir etkinlikle kutlandı. Şampiyonluk kupasıyla, Anıt önünden başlayarak üstü açık otobüsle şehir turu yapan takım, ardından Belediye Hizmet binası yanındaki Ramazan meydanına gelerek protokol üyeleri ve vatandaşlarla şampiyonluğu kutladı. Tek tek isimleri anons edilen takım oyuncuları, teknik heyet ve voleybolcular sahneye çıkarak taraftarı selamladı.

Kutlama programına Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyespor Başkanı Mehmet Erken, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve çok sayıda taraftar katıldı.

“6 YILLIK BÜYÜK EMEĞİN KARŞILIĞINI ALDIK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Bugün Alanya’mızda spor branşı adına önemli günlerden birisi. Sporun Başkenti Alanya sloganımızı boşuna söylemediğimizi bir kez daha kanıtlamış olduk. Süper Lig’de Alanyaspor’umuz var. Bugün de en üst liglerde, Efeler Ligi’nde bir takımımız daha var. Spor demek kardeşlik demek, spor demek başarı demek, spor demek saygı, sevgi demek. Ekibimize bizler çok inandık. 6 yıllık büyük bir emeğin karşılığında bugün takımımız şampiyon olarak Efeler Ligi’ne yükseldi. Bir kez daha şahsım ve Alanya’mız adına takımımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”

KUPAYI BAŞKAN YÜCEL’İN ELİNDEN ALDILAR

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konuşmasının ardından şampiyonluk kupasını kaptana takdim ederek takımla birlikte kupayı kaldırdı. Alanya Belediyespor takımının, protokol üyeleri ve katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından etkinlik tamamlandı. 
 

Alanyaspor, Curaçao ile berabere kaldı Alanyaspor, Curaçao ile berabere kaldı