Bu sezon ilk defa profesyonel liglerde oynamaya hak kazanan ve 3’ncü Lig’de mücadele edecek olan Kestelspor olağan genel kurul yaptı. Saat 16:00’da Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilen genel kurula Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve kulüp üyeleri katıldı. Tek aday olarak seçime giren Levent Uğur, yeniden Kestelspor başkanı olurken 30 + 10 olmak üzere 40 kişilik yönetim kurulu oluşturuldu. 
“GENÇLERE HİZMET EDECEĞİZ”
Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Kestelspor Başkanı Levent Uğur, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini, Başkan Yücel’in her daim yanlarında olduğunu belirtti. Başkan Yücel’in kulüp sporcularına her maç öncesi desteğini gösterdiğini ifade eden Uğur, “Başkanımızla elele vererek Kestelspor’umuzu başarıdan başarıya taşıdığımıza inanıyorum. 3. Lig’de de vereceğimiz mücadele ile bu başarıları sürdürmek en büyük arzumuz. Alanyaspor ile birlikte şehrimizi sporda en iyi şekilde temsil etmek için tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Amacımız profesyonel liglerde kalıcı olmak ve Alanyaspor’a genç oyuncular yetiştirmek.” dedi.
YÜCEL, “ALANYA KESTELSPOR OLACAK”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, “Alanyaspor’umuzun ardından Kestelspor’umuz da büyük bir başarı elde ederek Alanya’nın ve tüm Alanyalıların göğsünü kabarttı, spor camiasında ikinci bir gurur kaynağı oldu. Bu başarının elde edilmesinde yöneticisinden taraftarına, futbolcusundan stat görevlisine kadar emeği olan herkese teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Kongrenin tüm spor camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. İsim değişikliği yapacağı ve kulübümüz adı Alanya Kestelspor olacak.” diye konuştu.
BÜTÇE 3 MİLYON 725 BİN TL
Konuşmaların ardından yönetim kurulunun faaliyet, bütçe ve denetim kurulu raporları okundu. Kulübün 2020 – 2021 yılı için öngörülen bütçesi ise sponsorluk, federasyon, süper toto ve bağışlar gibi kanallar dahil olmak üzere 3 milyon 725 bin TL olarak açıklandı. Okunan raporlar üyeler tarafından oy birliği ile kabul edildi. 
UĞUR YENİDEN BAŞKAN 
Raporların okunmasının ardından başkanlık seçimi yapıldı. 30 asi 10 yedek üye olmak üzere Levent Uğur tarafından verilen 40 kişilik yönetim kurulu listesi oy birliği ile kabul edildi. Levent Uğur yeniden başkan seçilirken yönetim kurulunda Hasan Erdoğan, Adem Çalış, Adem Tunç, Ahmet Gül, Ali Akkaya, Ali Kızıltaş, Bülent Filiz, Emrullah Çakal, Ertuğrul Şaroğlu, Gökhan Gökçe, Hakan Dizdaroğlu, Hasan Uygur, Hilmi Yılmaz, İdriz Bayındır, İlhan Direkçi, Kadri Kükürt, Kerim Özen, Kerim Coşkun, Mehmet Korkmaz, Mehmet Mısıroğlu, Mustafa Boz, Mutlu Türkyılmaz, Nevzat Özdemir, Nuri İmamoğlu, Oğuzhan Şahin, Turgut Alper, Vahit Sabur ve Veli Boz yer aldı. 
KULÜBÜN İSMİ DEĞİŞTİRİLDİ
Kestelspor olağan genel kurulunda tüzük değişikliği de yapıldı. Dernek ismi Kestelspor yerine Alanya Kestespor olarak oy birliği ile kabul edildi. Bununla birlikte Alanya Kestelspor Yönetim Kurulu’na kulübün isminin önüne veya arkasına isim sponsorluğu alınması konusunda da yetki verildi. 
UĞUR’DAN TEŞEKKÜR
Tekrar başkan olan Levent Uğur, geçmişte çalıştığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Hakkınızı helal edin benim hakkım helal olsun” dedi. Genel kurul sonunda başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere kulübe emeği geçenlere hediyeler verildi. – Burak Gül