Hasan Çavuşoğlu: Türel’e oy verdiler diye Alanyaspor tesislerini yapmadı Hasan Çavuşoğlu: Türel’e oy verdiler diye Alanyaspor tesislerini yapmadı

Yapılan açıklama şu şekilde: “Türkiye Basketbol Federasyonu’na ve Merkez Hakem Kurulu’na hitaben,
Alanya Belediyesi Antalya Güneşi Kadın Basketbol Takımı olarak bu sene başından itibaren sadece saha içindeki mücadelemizi tüm gücümüzle sürdürmekteyiz.
Playoff’a 9. sıradan girerek çeyrek finalde ligi 2. sırada bitiren Fenerbahçe Gelişim ve yarı finalde 5. sırada bitiren Ferhatoğlu Gürespor takımını tüm basketbol camiası tarafından takdirle karşılanan, kaliteli ve göze hoş gelen, doğru bir basketbol oynayarak kazandık ve Playoff finaline ulaştık.
HAKLARIMIZI ÇALMAYA YÖNELİK…
Ancak Playoff finalinde ilk maç İzmit Belediyespor deplasmanında galip gelerek 1-0 öne geçmemize rağmen, daha sonra oynanan ikinci ve üçüncü maçlarda da ayrıca yaşanan skandal ve yanlı hakem yönetimlerini hayretle ve şaşkınlıkla izlemekteyiz.
Takımımızın, sporcularımızın ve teknik heyetimizin sahadaki centilmence mücadelesini ve haklarını çalmaya yönelik hakem atamalarını ve hakem yönetimlerini şiddetle kınamaktayız.
TÜRKOĞLU VE MHK BAŞKANINA DAVET
Bu konunun çok sıkı takipçisi olacağımızı ve başta Sayın Hidayet Türkoğlu olmak üzere bütün TBF yetkililerini ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve çalışanlarını kalan son iki maçı gelip canlı bir şekilde yerinde izlemeye, kadın basketbolunun iki güzide takımının hakkaniyetle kozlarını paylaşacağı bir ortam sağlamak için davet ediyoruz.
İstediğimiz sadece bir yılın emeğine, sahada akıttığımız tere, gösterdiğimiz azme ve bu spora duyduğumuz sevgiye saygı gösterilmesi. Herkese adil davranılmasıdır. Kazanının Türk Basketbolu olması dileği ile.  
Alanya Belediyespor kulübü.”