Alanya Belediyespor Futbol Okulu’nda antrenmanlar, antrenör Gökay Altay, Alper Şengün, Murat Koç, Mustafa Bora, Mehmet Araz, Mustafa Bilgin, Mehmet Kılıç, ve Nuri Karataş, nezaretinde pazartesi, çarşamba ve cuma günleri saat 18.00’de Oba Sadullahoğlu sahasında yapılıyor. 
Bu yıl Alanya Belediyespor Futbol Okulu’na 2006 ile 2013 arası doğumlu yaklaşık 315 çocuğun katıldığını bildiren Kulüp Başkanı Mehmet Erken, öğrencilerin yaş gruplarına göre ayırarak çalışmaları yaşlarına uygun bir şekilde sıraladıklarını belirtti. 


Sporculara saha çalışmalarında özellikle, koordinasyon gelişimleri, vuruş teknikleri ve kurallar hakkında bilgilendirmelerle birlikte, beslenme ve fiziksel gelişimler hakkında eğitici bilgiler verildiğini kaydeden Erken, “Geleceğin yıldız adayları olan sporcularımıza aynı zamanda bilinçli sporcu olma yolunda topluma hazırlamaya gayret gösteriyoruz. Yapılan çalışmalar, aile, sporcu ve futbol okulu ile birlikte iç içe ve samimi bir havada yapılması özellikle çocuklarını izleyen aileleri mutlu etmektedirler. Aileler evlatlarına verilen eğitimi yerinde izleyerek çocukları için her türlü hava şartlarına rağmen, antrenman sahamızı doldurmakta ve onların heyecanlarına ortak olmaktadırlar” diye konuştu. 

MEHMET AL – ÖZEL HABER