Deplasmanda karşılaştığımız Gaziantep FK’ye 3-1 mağlup olduk. Liderliği Galatasaray'a kaptırdık. 27 puanla 2’nci sıraya düştük. 
Televizyondan izledim. 
Gaziantep oyuncusu Dicko henüz karşılaşmanın 9’uncu dakikasında topu yaklaşık 65 metre sürükledi. Alanyaspor'un tecrübeli kalecisi Marafona’nın bacakları arasından topu filelere gönderdi. 
Hani derler ya evlere şenlik defansımız var. Kendi orta sahasından aldığı topa hiç kimse neden müdahale edemedi. Gereksiz yere sarı kart göreceğinize bu oyuncuyu neden engellemediniz ya da durduramadınız. Engelleyin be kardeşim, görün sarı kartı.
Çağdaş Atan maç sonunda basın toplantısında konuştu. “Sorumluluk Benim” dedi. Sayın hocam, zaten sorumluluk senin! Sen bu takımın Teknik Sorumlusu değil misin? Bu takımı başkası çalıştırmıyor, sen çalıştırıyorsun. Çağdaş Hoca, bu takıma karşılaşma öncesi soyunma odasında başkası mı taktik veriyor? Bunda yanlışlık var. 
Alanyaspor'u 3-1 mağlup eden Gaziantep FK sanki şampiyon olmuş gibi soyunma odasında çığlık atarak bayram ettiler. Hani derler ya her şeyin bir ilki var. Ben diyorum ki Çağdaş Atan takımı mutlaka toparlayıp oyunculara ültimatom vermesi lazım. Açıkçası artık takıma çeki düzen vermenin tam zamanı geldi de geçiyor.
Alanyaspor'dan Fenerbahçe’ye teknik adam olarak transfer olan Erol Bulut'un yanında Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel var, anlayan anlamıştır. 
Ne demek istediğimi anlamışınızdır. Çağdaş Hocam senin işine hiç kimse karışmaz. Hatta sen yardım istersen sana yardımcı da olurlar.  
Neyse, 2 Ocak Cumartesi günü saat 16.00, yani yeni yılın ilk müsabakasında sahamızda konuk edeceğimiz Başakşehir'i mağlup edersek toparlanırız, yolumuza devam ederiz inşallah.