İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi önergesinde  “Birçok ilimiz ile birlikte özellikle Antalya’da yoğun bir şekilde Covid-19 test sonuçları pozitif çıkan vatandaşlara tedavi için verilen ilaçların son kullanma tarihlerinin geçmiş olduğu tespit edilmiş, bu tarihi geçmiş ilaçların üzerlerine yeni etiketler yapıştırılarak son kullanma tarihlerinin uzatıldığı iddia edilmiştir.
Ayrıca tarihi geçmiş Covid-19 ilaçlarına itiraz eden vatandaşlara, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, ilacın Türkiye genelinde bu şekilde dağıtıldığını kullanılmasında bir sakınca olmadığı yönünde cevap verildiği öğrenilmiştir” İfadelerinde bulundu.
Milletvekili Bahşi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya şu soruları yöneltti: Covid-19 hastalarına son kullanma tarihi geçmiş ilaçların verildiği iddiası doğru mudur? Bugüne kadar kaç Covid-19 hastasına son kullanma tarihi geçmiş ilaç verilmiştir? Son kullanma tarihi geçmiş ilaçların hastalara verilmesinde bir sakınca görmeyen yetkililer hakkında soruşturma başlatmayı düşünüyor musunuz? – Haber Merkezi