ALKÜ'lü uzmandan Ramazan’da beslenme önerileri ALKÜ'lü uzmandan Ramazan’da beslenme önerileri

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (EAH) yönetimi, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. Birlik beraberlik ve dayanışmayı arttırmak, ekip ruhunu hissetmek için bir arada olan sağlık çalışanları birbirleriyle daha sonra bayramlaştı. 
Hastane yönetimi hastanenin tüm birimlerinde görev alan sağlık çalışanlarını tek tek ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.  
"BÜYÜK FEDAKARLIK ÖENEĞİ SERGİLEDİLER"
Bayramın önemine değinen Başhekim Vekili Dr. Bekdaş Tekin, "Bayramlar gönüllerin bir olduğu, yardımlaşma, dayanışma ve kardeşliğin en samimi şekilde ortaya çıktığı günlerdir. Birlik ve beraberliğimizi daha içten hissettiğimiz, mutluluklarımızı paylaştığımız bu günde aile olduğumuz sağlık çalışanlarımızla bir arada olmak istedik. Herkesin sevdikleriyle birlikte olduğu bir günde büyük bir fedakârlık örneği sergileyerek, hastanemizde mesai yapacak olan hekim ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere herkesin ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk ve güzel günler getirmesini temenni ediyoruz" diye konuştu. - Haber Merkezi