Aşılama yoluyla bebek sahibi olan ve hamile kalan anne adayları, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı'ya ve hekimleri  Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Barış Mülayim ile birlikte ekibine teşekkür etmek için bir ziyaret gerçekleştirdi.  
Çetin çifti ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aldıkları “Aşılama Tedavisi “sayesinde bebekleri Mira’ya kavuşmanın mutluluğunu hastane yönetimi ve hekimleriyle paylaştı. Bebek sahibi olma şansını yakalayan aileler ve özlemini duydukları bebeklerine kavuşmak için gün sayan diğer aile bireyleri emeği geçen herkese teşekkür etti.  
Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı tüm amaçlarının Eğitim ve Araştırma Hastanesinin gerekliliklerini yerine getirmek olduğunu belirterek şunları söyledi. “Üreme Yardımcı Tedavi Merkezimizin çekirdeği olan Androloji Laboratuvarımızda üreme sağlığı ile ilgili sorun yaşayan,  bebek sahibi olamayan ya da olmakta güçlük çeken ailelerimize zengin kadromuzla hizmet veriyoruz. Bütün amacımız mükemmel bir sağlık hizmetini Alanya’mıza kazandırmaktır. Tüp Bebek Tüp Merkezini şehrimize kazandırmak için de çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizden, çevre ilçelerden ve illerden birçok hastamız hastanemize bebek sahibi olmak için başvuruyor. Bu durum bizi ayrıca mutlu ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Anne baba adaylarımızı da tebrik ediyorum. Mira bebeğimize de sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum. “ dedi. 


 Prof. Dr. Mülayim de ziyaret esnasında kendilerine bu imkânı tanıyan ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Prof. Dr. Barış Mülayim: ” Bu bölümde çalışan hemşire, laborant ve sekreter arkadaşlarımızla birlikte “Aşılama Tedavisi” hizmetini vatandaşlarımıza vermeye başladık.  Bebek sahibi olmada yaşanan zorluklar gün geçtikçe daha da artıyor. Hastane olarak hedeflerimiz büyük. Bunlardan biriside, Tüp Bebek Merkezini şehrimize kazandırmak ve birçok aileyi bebek sahibi yapmaktır. Fakat Pandemi nedeniyle hedeflerimize bir süre ara vermek zorunda kaldık.  Bugünkü ziyaret de bizlerin ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Anne baba olmak isteyen ve kendi bebeklerini ellerine dünyaya getirmek isteyen tüm aileleri tedavi merkezimize bekliyoruz” diye konuştu.  
Anne baba adaylarını duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi.  
Sevdiye Çetin: “  Biz yavrumuz Mira bebeğe kavuştuk. Barış hocamıza ve Başhekimimize teşekkür ediyoruz. Çok mutluyum. Diğer bebek sahibi olmak isteyen herkesin umarım yüzü güler. “
Durmuş Ortapehlivan :”Alanya eğitim araştırma hastanesi bütün personeller teşekkür ediyoruz.  Bugün ziyaretlerine geldik. 4 yıldır bebeğimiz olmuyordu. Aldığımız tedavi sayesinde eşim şuan 3 aylık hamile. Anne baba olma adayıyız. Evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin “
Dilara Bayram Öztürk:” Çok mutluyum. Verdikleri sağlık hizmeti ve destekleri içinde teşekkür ederiz. “dedi.