Eğri oturalım doğru konuşalım hepimizin en azından çoğunluğumuzun mutlak surette bir sosyal medya hesabına sahibiz ve istikrarlı bir şekilde günlük kullanımına dikkat ediyoruz. Sabah yüzünü yıkamadan instagram girip acaba Aleyna Tilki dün gece çirayi nerede söndürmüş diye merak edenler, Doktorun verdiği hap gibi sabah öğle akşam kullananlar, arada bir hatırlayıp ulan neydi bunun şifresi diye hayiflanip şifre sifirlayip tekrar girenler, sosyal medyami? One lan? diye anlamazliga vurup "yeğenim bak bakalım Erdoğan emekli maaşlarına yapılacak zam için bi tivit atmismı hele" diye meraklananlar, "birader falanca doktor kabizlik için bir jel icat etmiş nasil kullanılacağını YouTube canlı yayında verecekmiş hele gir şu adresi bir izleyeim" vs. Binlerce abimiz ablamız arkadaşımız var.
Eskiden Sosyal hayat denikince arkadaşlarla buluşup sahilde bir çay kahve içmek, ailenle beraber yuruyusler yapmak, dosta içini döküp dertleşip aglasip gülüşmek, konser, maç, tiyatro, sinemaya gidip kafa dağıtmak, hiç edemzsek hadi gidip
Remziyi bi kizdiralim enerjimizi atalım deyip herifin gününü berbat etmek bile sosyal bir aktiviteydi. Günümüzde telefona bilgisayara gömüldük aile arkadaşlık kavramları tamamen sanal dünya üzerinde dönüyor psikiyatri rahatsızlıklar artıyor
yeni nesil ailesinden kopuk yaşayıp kendi kurduğu sanal dünyanın içinde yaşıyor daha ilerisi ve tehlikelisi oraya ait olduğunu düşünüyor ve seni reddediyor.
Sosyal medya kullanalım tabi ama arada kafamızı kaldıralım hem çevremize bi bakalım ne oluyor ne bitiyor hemde boyun fıtığı olmayalım:) kalın saglicakla.