Hizmet sektöründe uzun yıllar tecrübe edinmiş uzman ekibi ile işletmelere birden fazla çözümü aynı süreçte sunarak hız ile maliyet avantajı sağlayan Direm Fikir Atölyesi, prodüksiyonlu video çekimleri ve İK süreçlerinin işlerini kolaylaştıran özgün görsel tasarım iletişim araçlarını bünyesinde barındırması ile farkını ortaya koyuyor.

 

Düzenlenen son eğitimlerin 18 saatlik bir eğitim olduğuna, amaçlarının kolay unutulan veya uygulaması mümkün olmayan öğretiler yerine nitelikli Gelişim Programları düzenlemek olduğuna değinen Direm Fikir Atölyesi Kurucusu Didem Tınarlıoğlu, “Öğretilerin, sürdürülebilirliği ve amacına ulaşması bizim için çok önemli. Kurumsal şirketlere ve çalışanlarına farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz. Çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Eğitimlerimizin çıkış noktası; Bireylerin sadece iş hayatlarında değil, tüm yaşam alanlarında da kullanabilecekleri yöntemleri aktarmak, oldu. Çünkü, insanların, kolay anlaşılmaya, kolay anlatmaya, kolay anlamaya ihtiyacı var. Ben, çağın sorununu “Anlama” kavramı üzerinde olduğuna inanıyorum. Gün içinde kaç kere ‘Anlıyor musun, Anlatabildim mi? Kimse beni anlamıyor, Anlamadın, Anlamana şaşırdım vb. duyuyor ya da telafuz ediyorsunuz? Bir test edin derim.

 

Bu nedenle de,” Algı Yönetimi ve Beni Keşfet Öğretisi”, “İlham Veren Liderlik”, “Koçluk Yaklaşımı ile Çözüm Üretme”, “Ne Kadar Gerçekçiyiz”, “İknanın Gerçeği”, “Satış Mühendisliği”, “Çatışmalar olmasa” konularımız öğreti programımızda öne çıkan ve talep gören modüllerimiz oluyor..

 

Bunun yanı sıra taleplere göre şu öğretileri veriyoruz: “Finansçı olmayanlara Finans”, “İç Eğitmen Eğitimi”, “İnsan Kaynakları Prosedürleri”, ”Prim Sistemi ve Performans Sistemi nasıl kurulur?” vb. burada sayamadığım onlarca uzman olduğumuz modüllerimiz bulunmakta.

 

Yeni Dünyada ezberleri bozmak yetmez! Her sabah yeni bir vizyonel bakış açısı eklediniz mi portföyünüze? Buna bakın. Artık çok güçlü olmak, çok imaj sahibi firma olmak veya çok popüer marka olmak yetmez. Yetmeyecek de. Yeni dünyada insanların zihninde olduğu kadar kalbinde de olmanız yani güzel anılar bırakmanız şart. Bu da müşterinizle temasta olan ekibinizin gelişimi ve yaklaşımı ile olur. Sadece saha ekibi değil, iç müşteri dediğimiz ekipler arası uyum ve koordinasyon ne kadar kuvvetli olursa yansıması da o kadar etkili olur.” diye aktardı.