Alanyaspor-Konyaspor karşılaşmasının ilk 45 dakikasını rakip Konyaspor kalesinin arkasında hem fotoğraf çektim hem de izledim. Ne diyeyim, ne yazayım diye düşündüm. Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ın ideal 11’ibde Babacar yer alırken, Adam Bareiro ise müsabaka listesinde yedekte yazılmış.
Seremoniye çıkan Alanyaspor-Konyaspor dünyaca ünlü futbolcu Maradona’nın ölümü dolasıyla saygı duruşundan sonra Şanlı Türk Bayrağımız ile İstiklal Marşı okunmasının ardından karşılaşma Bahattin Şimşek'in düdüğü ile başladı.

***

Konyaspor'un kalesinde Alanyaspor'un eski yedek kalecisi Eray Birniçan ve Alanyaspor'da kadroya giremeyen Musa Çağıran da yedek kadroda yer aldı.
Valla ne diyeyim, Konyaspor kalesini koruyan Eray ilk yarıda müthiş kurtarışlar yaparak takımını fark yemekten kurtarmış oldu.
İlk 45 dakikada Konyaspor kalesini ablukaya alan Alanyaspor 37’nci dakikada Efecan'ın nefis pasında Babacar'ın vuruşuyla Eray'ın yanından topu filelerle buluşturdu. 
Golü erken bulan Alanyaspor ataklarını sıklaştırmasına rağmen Babacar'ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 ile tamamlayarak soyunma odasına gittiler.

***

İkinci yarıda Alanyaspor sanki ilk yarıdaki oyuncular yokmuş gibi sahada ayakta duran Siopis vardı. Soyunma odasında ne içitiniz beyler?
Bakasetas, Salih Uçan, Davidson ikinci yarıda oynadığınız futbol yakışmadı. Şunu diyebilirsiniz; Üç puan aldık ya yeter derseniz, o zaman siz profesyonel değilsiniz!

***

90+6’da Konyaspor filelerine 2’nci golü niye atamadınız? İşi bilmeniz lazım! Sizlere kim dedi rakip ceza sahasında pas verin diye. Önünde kocaman kale, vur topa gitsin filelerle buluşsun. Bu taktikleri çift kale antrenman maçında yaparsınız.
Neyse ki Siopis vardı. 90+6’ncı dakikada rakip kaleye yapılan atak sonucunda hayalarına top geldi. Neyse ki sakatlık olmadı.

***

Alanyaspor teknik heyetini ve oyuncuları burada uyarmak zorundayım. Böyle şans her yerde olmaz. 
3 puanı kaybedip 1 puanla yetinebilirdiniz beyler.
Konyaspor karşısında aldığınız 3 puan için sizleri kutlarım, yolunuz açık olsun. Rehavete kapılmayın! 

***

Stat görevlilerine;
Basın tribünündeki tuvaletlere el yıkama sıvı sabunu, dezenfektan koyun! Covid-19’u unuttunuz herhalde. Görevli kimse mikrop sizlerin yüzünden çoğalırsa bunun hesabını veremezsiniz.