Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Antalya'da 19 ilçenin ana kademe, kadın kolları ve gençlik Kolları yönetimlerinin yer aldığı, alanında uzman kişilerin konuk olduğu ‘Teşkilat Akademisi’ programına ilçe teşkilatlarının yoğun ilgisi vardı. 2 gün boyunca siyaset ve sanat camiasından önemli isimlerin yer aldığı programların ardından eğitim programını değerlendiren AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, şunları söyledi: 
“DEMOKRASİ YOLCULUĞU VE LİDERLİĞİ” 
“AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Etiğim Başkanlığımız tarafından 2 gün boyunca süren Teşkilat Akademisi Antalya Eğitim Programına, Alanya İlçe Teşkilatı olarak ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız tam kadro yerini aldı. Programın açılış dersinde önceki dönem Sağlık Bakanımız Recep Akdağ'ın Ak Partimizin demokrasi yolculuğu ve liderliği konulu sunumunu dinledik. Daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, araştırmacı-yazar Selim Cerrah, Abdurrahman Uzun ve Coşkun Başbuğ'un eğitim ve motivasyon üzerine konuşmalarını dinledik. Son olarak sanatçı Uğur Işılak'ın eşsiz müzikleri ile eğitim programımızın 1. gününü tamamladık.

“DURMADAN YORULMADAN DEVAM”
Teşkilat Akademisi Antalya Eğitim Programının 2. gününde önceki dönem Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik, İstanbul Milletvekilimiz Erol Kaya, gazeteci-yazar Hikmet Genç ve şair Dursun Ali Erzincanlı'yı dinledik. 
Antalya'da 19 ilçemizim tüm kademelerinin yer aldığı eğitim programımız çok verimli geçti. AK Parti'nin neden Türkiye'nin en güçlü teşkilatı, en büyük ailesi olduğunu bir kez daha gördük. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Hedefimiz 2023, el birliğiyle çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam edeceğiz.” – Haber Merkezi