MHP İlçe olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özdemir'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Mustafa Türkdoğan başkanlık etti. Toplantıya MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız da katıldı.
“ALANYA KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI”
Toplantıda ilerleyen günlerde gerçekleştirecekleri çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduklarını belirten Türkdoğan, SMA hastası Ahmet bebeğin tedavisi için düzenlenen kampanyanın başarıyla sonuçlanmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini söyledi. Türkdoğan, “Alanya’da yaşayan herkes karınca kararınca imkanları ölçüsünde elinden geleni yaptı. Kampanya yüzde 3’lerdeyken farkındalık yaratan Yıldız Yücel ve Cemile Pehlivan öncülüğündeki gönüllü annelerimize, en başta Ahmet bebeğimizin annesine, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e, siyasi parti teşkilatlarına, oda ve dernek başkanlarına ve son düzlükte el atanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Alanya kendisine yakışanı yaptı” dedi. 
“YENİ BİR DÜZENLEME YAPILACAĞINI ÜMİT EDİYORUZ”
Alanya’daki turizm esnafının iş yeri kapanma saatleri ile alakalı taleplerini MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ilettiğini hatırlatan Türkdoğan, ilk Bakanlar Kurulu toplantısında iş yeri kapanma saatlerine yeni bir düzenleme yapılacağını ümit ettiklerini aktardı. Türkdoğan, “Gündemdeki bir diğer konu olan Dim Alacami’de yapılması gündeme gelen HES’e karşı olduğumuzu daha önce yerinde yaptığımız ziyaretle ifade etmiştik. Bizler MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak her türlü doğa katliamına karşıyız. Alanya’mıza ve çevreye zarar veren her şeye ve herkese karşı dik duruşumuz devam edecek. MHP liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin ifadesiyle hakkın yolunda, milletin yanında olmaya ve ülkemizin ve milletimizin bekası için oluşan Cumhur İttifakı çizgisinde çalışmalarına devam edecektir” diye konuştu. – Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim