AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, muhtarların taleplerini yerine getirmek için girişimlerine devam ediyor. Geçen hafta muhtarların talepleri doğrultusunda İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi ve Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ile birlikte Antalya DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun'u ziyaret eden Toklu, bugün de Antalya DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Aykan ve mahalle muhtarlarıyla İlçe Teşkilatı’nda toplantı gerçekleştirdi.
MUHTARLAR VE HALKIN TALEPLERİ 
Toplantıda Alanya ve Gündoğmuş muhtarları ile yayla halkının iletmiş oldukları konular görüşülüp Hacımehmetli Mahallesi Köprübaşı Yaylası Ayan Dere Gölet Barajının ihalesinin tamamlanması için yapılacak çalışmalar ve bölge yaylaları tarım arazilarinin sulama suyu sıkıntısının giderilmesi adına atılacak adımları değerlendirildi. Ayrıca Çıplaklı, Kestel ve Kargıcak Mahallelerindeki dere yatağı ıslahı ile tarım arazilerinde yaşanan sıkıntıların çözümü için atılması gerekli adımlar da masaya yatırıldı. 
ALANYA’NIN GELİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Toplantı sonrası kısa bir değerlendirmeye yapan İlçe Başkanı Toklu, “Antalya DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Aykan ve mahalle muhtarlarımızla İlçe Teşkilatımızda buluştuk. Alanya’mızın gelişmesi için tüm çabamızla çalışmaya devam ediyoruz. Çözüm odaklı çalışmaları için Sayın Tuncay Aykan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. – Kemal Cengiz