6 Şubat sabahı Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında devlet yetkilerinin, kurumların, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşın seferberliği ile depremin etkileri giderilmeye, bölgede yaralar sarılmaya başlandığını söyleyen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte deprem bölgesine gerçekleştirmiş oldukları ziyaretle oradaki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletip canla, başla ve kararlılıkla sahada çalışma yürüten ekiplere de kolaylıklar diledi.

Toklu “Mücadeleniz ve fedakarlığınız için teşekkür ediyoruz.” dedi.
Toklu’nun son ziyaret durağı olan Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesi oldu. Burada çadır kentte kalan vatandaşları ziyaret eden Toklu, “Acılar paylaştıkça hafifler, hep bir arada olacağız. Devletimiz güçlüdür, her daim vatandaşının yanındadır. Bu afeti de  devlet-millet el ele vererek aşacağız.” ifadelerine yer verdi.

CHP Alanya Mitingi’nde tepki çeken pankartlar | CHP’den açıklama CHP Alanya Mitingi’nde tepki çeken pankartlar | CHP’den açıklama