Proje kapsamında hayalindeki oyuncakları çizen çocuklara, düzenlenen etkinlikte bu oyuncaklar hediye edildi. Suriyeli çocuklara hayallerindeki oyuncukları Ak Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan ve Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer birlikte verdi. Gençlerin sosyal sorumluluk projeleri hazırlamalarından mutluluk duyduklarını ifade eden Lütfi Elvan, "Bu tip etkinlikler sadece bayramlarla sınırlı kalmamalı ve hep devam etmeli" dedi.

LİDER ÜLKEYİZ

İl Başkanı Rıza Sümer ise "Suriye'de savaştan, ölümden kaçıp gelen bu kardeşlerimize sahip çıkmamız lazım. Gençlik kollarımız kendilerine düşen görevi yerine getiriyor. Biz bu coğrafyada lider bir Müslüman ülkeyiz. Bugün de bu görevimizi unutmayarak Suriyeli kardeşlerimizin hayallerini gerçekleştiriyoruz ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

HAYALLERİNİ BIRAKARAK GELDİLER

Savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan çocukların mutluluğa uzak kaldıklarını belirten Ak Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş ise "Biz gençlik kolları olarak küçücük mutluluğa ihtiyacı olan Suriyeli kardeşlerimizi unutmadık. Bayramın ilk gününde daha önceden hayallerini kağıtlara çizen Suriyeli kardeşlerimizin, hayalindeki ne varsa temin ettik. Bisiklet isteyene bisiklet, bebek isteyene bebek. Bu kardeşlerimiz tüm hayatlarını ülkelerinde bırakarak buraya geldi. Bizim de kendilerine destek çıkmamız lazım" dedi.