Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatılan ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ temalı programın hafta sonu Antalya İl Teşkilatı ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantısını değerlendirdi. Türkdoğan, “Esnaf odaları, sivil toplum kuruluşları, küçük esnaftan iş insanlarına, turizmciden acenteciye, ziraat odalarından çiftçilerimize kadar toplumun her kesiminin dertlerini anlatma fırsatı bulduğu ve il başkanlığımız tarafından rapor haline getirtilecek çok verimli bir toplantı gerçekleştirdi” diyerek toplantıda emeği geçen ve katılan herkese teşekkür etti. 


VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU
Alanya’dan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile katıldıkları toplantıya yine ilçedeki birçok esnaf ve STK temsilcisinin de katıldığını belirten Türkdoğan, “Tarımın, ticaretin, turizmin, Alanyamızın belkemiği olan inşaat ve emlak sektörünün tamamının sorunlarının irdelendiği, bu zamana kadar siyasi partilerin yaptıkları klasik toplantıların dışında, siyasetçilerin nutuk attığı değil, sektör temsilcilerinin söz alarak dertlerini, sorunlarını anlattıkları ve gerek Antalya gerekse de Alanya özelinde bütün sorunların masaya yatırıldığı, bir nevi şehrin röntgeninin çekildiği güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik” dedi. 


SOMUT ADIMLAR ATILACAK 
Toplantı neticesinde ortaya çıkacak olan raporla birlikte Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bütün sektörlerin sorunlarının arz edileceğini aktaran Türkdoğan, “Bu suretle genel başkanımızın vereceği talimata göre de inşallah önümüzdeki günlerde çözüm yolları da gerek hükümet yetkilileri nezdinde gerekse de mecliste gündeme getirilecek. İnşallah önemli ve somut adımlar atılacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu. 


MYK ÜYELERİ KATILMIŞTI
4-5 Aralık Cumartesi ve Pazar günleri Antalya’da gerçekleştirilen toplantının divanını MYK Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MYK Üyesi Ahmet Selim Yurdakul, MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, MYK Üyesi İlknur Fidan, MYK Üyesi Akif Çapraz ve MDK Üyesi Cemil Yavuz Aksu, İl Başkanı Hilmi Durgun oluşturmuştu. – Kemal Cengiz