Osman Özçelik, Konaklı Mahallesi’ni dinledi  Osman Özçelik, Konaklı Mahallesi’ni dinledi 

– Erkan Uysal

CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun, Alanya’ya gelerek Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisi’ni ziyaret etti. Özbudun’u CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Umut Özkan ile partililer karşıladı. 
“28 MAYIS’A KADAR ÇALIŞACAĞIZ”
Seçim ofisinde önce konuşan Çakan, 6 siyasi partinin bir araya gelmesi ile oluşan birlik ve beraberlik havasının devam etmesi, iktidarı alarak vadettiklerini gerçekleştirmesi için 28 Mayıs’a kadar çalışacaklarını söyledi. 
“KOYNUNDA HÜDA PAR’I BULDULAR”
Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir de, “Türkiye’de son yıllarda çok adını konulmamış ama hepimizi irite eden bir dil var. Bu ayrıştırıcı, ötekileştirici, nobran, öteleyen bir dil. Bu dile, atmosfere dur demek için 6 siyasi lider bir araya gelip bu ülkede barışın, demokratlığın, özgürlüğün, milli ve manevi değerlerin hakim olması, herkesin mutlu olabilmesi, sokaktaki vatandaşların başı dik, onurlu şekilde dolaşabilmesi için ciddi, ayağı yere basan sağlam bir birliktelik oluşturdular. İlk çıktığı zaman 6 Masa’nın altında ne var diyenler bugün koynunda HÜDA PAR’ı bulmuşlardır. 28 Mayıs’ta el birliği ile gönül birliği ile hep beraber hakkı ve hukuku hakim kılmak için bu memlekette Soros’ların değil, Toroslar’ın evladı olarak yola çıkmış bir ekip, diğer tarafta da bakan evlatlarının değil de vatanda evlatlarının hakim olduğu bir iradeye doğru evrilen güçlü bir ses, güçlü bir duruş var. Bu güçlü duruşun adı Millet İttifakı. 28 Mayıs’ta herkes özgürce, kararlı şekilde sandığa gidecek. Orada hür iradesini ortaya koyacak. Orada 1950’nin 14 Mayıs’ında olduğu gibi yeter söz milletindir diyebilecek bir irade olacak. Hırsızlığa, çalmaya, çaldırmaya, adaletsizliğe karşı dur demek için hep beraber ele ele gönül gönüle yürüyeceğiz” diye konuştu. 


“KILIÇDAROĞLU YETKİLERİNİ ORTAK KULLANACAĞINI TAAHHÜT ETTİ”
CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Serap Yazıcı Özbudun da, “Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin önündeki en büyük engelin şu anki Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve bu sistem içinde frensiz, denetimsiz olarak hukuk tanımaz biçimde ülkeyi yöneten kadrolar olduğunu fark etmek suretiyle listelerinde bizlere yer açtı. Bizlerin de sizlerin oyları ile meclise seçilmemize imkan tanımış oldu. Kendisine şükranlarımı dile getirmek istiyorum. Bu gerçekten büyük bir özveri. Anayasa şu anda Cumhurbaşkanı’na çok geniş yetkiler tanımış durumda ama 6’lı Masa’da bir yol haritası tespit edildi. Bu harita çerçevesinde yetkilerini diğer başkanlarla paylaşmak suretiyle kullanılacağını kamuoyuna açıkladı. Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin tek bir kişi tarafından yönetilmesinin sorunlarına çözüm üretmeyeceğini ancak ortak akılla sorunlara çözüm üretileceğini bildiği için daha baştan yetkilerini baştan yetkilerini ortak şekilde kullanacağını taahhüt etti. Sizlerin oyları ile bu statüyü elde etmiş bir milletvekili olarak bir ricam var. Lütfen 28 Mayıs’ta hem siz hem bütün dostlarınız, bütün kişileri oy kullanmaya davet edin. Bununla da yetinmeyin. Herkesin oy kullanmasını, herkesin Kılıçdaroğlu’na oy vermesini, sandıkları açıldığında oy sayım işlemlerinin denetlenmesini sağlayın. Eğer bunu yapabilirsek Türkiye çok büyük bir kabustan uyanıp bir an önce toparlanma imkanını bulacak. Biz ortak adayımız Kılıçdaroğlu’nun kazanmasını sağlayamazsak o takdirde belki Türkiye için 50 yıl boyunca değiştiremeyeceğimiz iktisadi, siyasi, hukuki krizler birbirini izleyecek” ifadelerini kullandı. 
“KARŞI TARAFTA BİR PANİK VAR”
28. Dönem Milletvekili Adayı Murat Özçelik de, “28 Mayıs’ta yapılacak olan seçim hepimizin ve Türk halkının geleceğini ilgilendiriyor. Demokrasinin, özgürlüğün ve kamuda liyakatin tekrar oluşacağı bir seçim. 14 Mayıs’ta sandığa gidemeyenler ısrarla, ‘Bu kez gideceğiz. Biz ilk turda kazanmıştık. Biz 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı’mız Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne oturtacağız’ diye ısrarla bize iletiyor. Görüyorum ki karşı tarafta bir panik var. Seçimi kaybedeceklerini görüyorlar. Alelacele bütün bakanları Alanya ve diğer yerlere gönderiyorlar. Türk milleti büyüktür. 28 Mayıs’ta ne yapacağını iyi biliyor. Asla 21 yıldır çökmüş, çürümüş, ekonomide çıkmaza gelmiş bir iktidarı Cumhurbaşkanı yapmayacaktır” dedi.