MHP Antalya İl Başkanlığı’nın 13. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. 600 delegeden 576’sının oy kullandığı ve 10 oyun geçersiz sayıldığı kongreye tek aday olarak katılan mevcut başkan Hilmi Durgun, 566 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi.
Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başgan, Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu, Kemal Çelik, Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, MHP ve AK Partili ilçe belediye başkanları, delegeler, çok sayıda davetli ile parti üyeleri katıldı.
Alanya’dan da İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve eşi v, ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 
Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Durgun, tüm teşkilatlarda düzenlenecek kongrelerin ardından 14 Mart 2021 tarihinde büyük kurultayın her zamankinden daha coşkulu, daha birlik ve bütünlük içinde hazırlanılacağını kaydetti.  Durgun’un konuşmasının ardından salondakiler kongre dışarısına alındı. Ardından oy kullanacak delegeler sırayla sandık başına geçerek oylarını kullandı. Saat 17.30’a kadar süren oy kullanma işlemlerine 600 delegeden 576 delege oy kullandı. Durgun, 10 oyun geçersiz sayıldığı sandıklardan 566 oy alarak tekrar il başkanlığına seçildi. – Haber Merkezi